Promocionant un habitatge realment públic

moment d'una manifestació per l'habitatge

PHRP és una xarxa ciutadana que promou la desobediència civil envers les empreses immobiliaries, les què amb la seva política especulativa fan impossible l’accés a l’habitatge per part de moltes ciutadanes. Dret que, per altra banda, queda explícit en el text constitucional que va complir els 29 anys el dia 6 d’aquest mes.

En paraules seves: creiem que ja son massa anys, 29, per a que segueixin sense fer-se efectius els drets fonamentals. Pensem que potser no hem entès bé allò dels drets i els poders públics, i que potser l´únic poder públic que vetllarà pels nostres drets és el que siguem capaces d´articular nosaltres.

Dins aquesta xarxa, s’han anat obrint espais desocupats per facilitar l’accés a l’habitatge. Tots sabem que hi ha milers de pisos buits, totes sabem com fer-ho per a que deixin d’estar-ho i sobretot tenim clar que és inacceptable que es pugui especular amb un dret fonamental. Amb o sense pacte, amb o sense llei, fins que l’habitatge no estigui garantit per a tota la població, fins que l’habitatge no sigui realment públic, seguirem obrint portes per a fer efectiu el dret a l’habitatge.

A la seva web trobem un vídeo d’un dels espais que s’han obert.

Esta entrada fue publicada en accions, alternativa, Empresa. Guardar el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
 • ON TROBAR-NOS

  A la xarxa, troba'ns a agrohoritzontal [a] anche.no o aquí, en aquest blog.

  Si vols fer-nos una visita ens trobaràs a:
  Passatge d'Antoni Torrandell, núm. 16 baixos (entre el carrer del Oms i la plaça dels Patins, a Palma).

  Assemblea Agrohoritzontal:
  Primer dimecres de cada mes parell. De 20:00 a 21:30

  Comanda:
  Primer dimecres de mes. De les 19:30 a 20:00

 • TEMES HABITUALS