diAfusión, la festa a la casa del llimoner

diAfusión

Aquest dissabte dia 3, a la casa d’unes companyes d’Agrohoritzontal celebrarem el diAfusión, que en les seves paraules són unes jornadas de contrainformación y contrarecetas. Sota el lema Haz tu receta, construye tu propia vida, ens proposen tot un seguit d’activitats d’allò més interessants.

La jornada comença a les 12 del matí, amb un taller de cuina vegana on aprendrem, entre d’altres coses a elaborar seitan. A les 15 dinem d’una super paella de verdures (mmm) que pairem tot veient el documental The YesMen, un col·lectiu de desobediència ciutadana molt original. A les 19 hi ha un taller de reciclatge de tetrabriks de llet, en el que podrem dissenyar la nostra pròpia cartera o qualsevol altre enginy que se’ns acudeixi.

[youtube=http://es.youtube.com/watch?v=WkLzK13rI-Y]

Ja cap a les 21:30 una estona de música xipirona a la sala d’estar, així per començar a ballar. I després jam session oberta a tot tipus d’instrument i ritmes! A més, les torradores treuran fum tot lo dia, per si alguna arriba amb gana.

Esta entrada fue publicada en alternativa, Participació, Propostes. Guardar el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
 • ON TROBAR-NOS

  A la xarxa, troba'ns a agrohoritzontal [a] anche.no o aquí, en aquest blog.

  Si vols fer-nos una visita ens trobaràs a:
  Passatge d'Antoni Torrandell, núm. 16 baixos (entre el carrer del Oms i la plaça dels Patins, a Palma).

  Assemblea Agrohoritzontal:
  Primer dimecres de cada mes parell. De 20:00 a 21:30

  Comanda:
  Primer dimecres de mes. De les 19:30 a 20:00

 • TEMES HABITUALS