CSO El Resplendor

Ens arriben notícies d’un nou centre social okupat al centre de Palma, aquesta és la seva carta de presentació:

Polititzar les nostres vides s’ha convertit en una prioritat.

S’encén la flama, ja tenim foc: les forces s’han d’anar renovant. Dia a dia Ciutat desperta, el moviment continua. S’ensuma l’estiu i s’obren les portes d’un espai alliberat de les urpes de l’abandonament i desitjós de ser regalat a les lluites, per a l’activisme social, per a la cultura, per a l’art, per a la reflexió, per a la desobediència…

Al mig del que queda del barri xino ara ocupat per botigues, apartaments de luxe, palaus abandonats, construccions en sèrie, on han buidat els carrers de la seva gent a través de les expropiacions massives i forçades, volem deixar clar que hi ha altres maneres de fer barri i de fer les coses. Amb aquest propòsit sorgeix la necessitat de crear un espai que pretén donar una resposta a aquesta amenaça.

Neix així, el Centre Social Ocupat El Resplendor.

Després d’unes setmanes de treball per habilitar l’espai i de posar en marxa l’assemblea, arriben els acords i els punts en comú:

horitzontalitat      vegetarianisme    autogestió

assemblearisme        vida al carrer

cultura popular                      ecologisme

anticapitalisme      contra el patriarcat

denúncia                                decreixement

formació                                         reflexió

creació de discurs

D’aquí sorgeix la nostra pràctica i a partir d’això ens definim. El centre social està OBERT a col·lectius i individus cada dia per a posar en marxa o continuar amb les vostres iniciatives, inquietuds, idees i demés propostes afins o bé participar de les activitats que hi haurà. Qui gosa?

Esta entrada fue publicada en alternativa, amics, mallorca, Notícies, Participació. Guardar el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.

6 Comentarios