Portes obertes al carrer de Terrasanta!

Últimament hi ha poca activitat al blog. I és que ens hem estat ocupant de preparar casa nostra: un petit local al centre de la ciutat que ara ens disposem a presentar al barri i a les nostres amistats!

Vine el dia 21 d’octubre al número 3 del carrer de Posada de Terrasanta (entre sa Quartera i Quadrado).

  • A les 18:00 obrirem les portes.
  • A les 19:00 presentarem el projecte d’espai autogestionat que impulsem des d’aquí.
  • A partir de les 20:00 oferirem una mica de menjar i farem gresca (fins a una hora prudent, per no molestar a les veïnes!

Ja tenim el cartell!!! Ens ajudes a difondre’l?

Per si tot això et ve de nou, t’expliquem una mica com hem arribat fins aquí:

Fa més de set anys que Agrohoritzontal existeix com a cooperativa de consum ecològic i, durant aquests anys, ens hem sentit molt ben rebuts a casa d’altri; llegint les pàgines d’aquest blog veureu quants canvis de casa hem fet. Per marcar un punt d’inflexió i crèixer una mica més, fa cosa de dos anys que ens vàrem proposar trobar casa nostra i, des d’allà, obrir el projecte més enllà de nosaltres. Hem dedicat molts esforços a trobar un espai adequat (havíem de tenir en compte moltes coses i arribar a molts de consensos) i finalment, fa poc més d’un any vam entrar a treballar al local que ara us volem presentar.

En aquests moments el local està per omplir d’experiències i activitats compartides. Pensem que és un bon moment per treure arrels i aportar alguna cosa al lloc on ens hem instal·lat. També, després de tant temps de feina portes endins, tenim ganes de retrobar-nos amb els amics que s’han anat repartint per l’illa. A més, tenim moltes ganes de trobar companys i companyes d’aventures: col·lectius i persones que facin d’aquest espai el seu i, entre totes, avencem en l’autogestió de les nostres vides.

Esta entrada fue publicada en Activitats, Agroecologia, Participació, Propostes, Xarxa. Guardar el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.

3 Comentarios