Portes obertes al carrer de Terrasanta!

Últimament hi ha poca activitat al blog. I és que ens hem estat ocupant de preparar casa nostra: un petit local al centre de la ciutat que ara ens disposem a presentar al barri i a les nostres amistats!

Vine el dia 21 d’octubre al número 3 del carrer de Posada de Terrasanta (entre sa Quartera i Quadrado).

 • A les 18:00 obrirem les portes.
 • A les 19:00 presentarem el projecte d’espai autogestionat que impulsem des d’aquí.
 • A partir de les 20:00 oferirem una mica de menjar i farem gresca (fins a una hora prudent, per no molestar a les veïnes!

Ja tenim el cartell!!! Ens ajudes a difondre’l?

Per si tot això et ve de nou, t’expliquem una mica com hem arribat fins aquí:

Fa més de set anys que Agrohoritzontal existeix com a cooperativa de consum ecològic i, durant aquests anys, ens hem sentit molt ben rebuts a casa d’altri; llegint les pàgines d’aquest blog veureu quants canvis de casa hem fet. Per marcar un punt d’inflexió i crèixer una mica més, fa cosa de dos anys que ens vàrem proposar trobar casa nostra i, des d’allà, obrir el projecte més enllà de nosaltres. Hem dedicat molts esforços a trobar un espai adequat (havíem de tenir en compte moltes coses i arribar a molts de consensos) i finalment, fa poc més d’un any vam entrar a treballar al local que ara us volem presentar.

En aquests moments el local està per omplir d’experiències i activitats compartides. Pensem que és un bon moment per treure arrels i aportar alguna cosa al lloc on ens hem instal·lat. També, després de tant temps de feina portes endins, tenim ganes de retrobar-nos amb els amics que s’han anat repartint per l’illa. A més, tenim moltes ganes de trobar companys i companyes d’aventures: col·lectius i persones que facin d’aquest espai el seu i, entre totes, avencem en l’autogestió de les nostres vides.

Esta entrada fue publicada en Activitats, Agroecologia, Participació, Propostes, Xarxa. Guardar el enlace permanente. Añade un comentario o deja un trackback: URL del Trackback.

3 Comentarios

 1. suro
  Escrito el 28/10/2011 a las 20:48 | Enlace permanente

  Felicitats pel nou local i per la vostra feina!

 2. nina parrón
  Escrito el 22/10/2011 a las 18:17 | Enlace permanente

  Hola! Soy Nina Parrón, una vecina, y no pude ir a vuestra presentación porque estuve de manifestación (contra el desmantelamiento de los servicios sociales y empresas sociales, y etc). Me gustaría saber cu´ndo puedo pasar, qué horarios tenéis, y si me dejáis un cartel para poner en mi edificio porque hay bastante gente joven suceptible de enrrollarse en esto….
  Espero vuestras noticias, un saludo,
  Nina

 3. MJosep
  Escrito el 10/10/2011 a las 13:13 | Enlace permanente

  M’agrada molt! ja em contareu el dimecres com ens hem d’organitzar per dia 21… esper haver superat ja el constipat que em té feta pols des de divendres.
  Salut!

Publicar un Comentario

Tu email nunca se publicará ni se compartirá. Los campos obligatorios están marcados con un *

Puedes usar estas etiquetas y atributos HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

 
 • ON TROBAR-NOS

  A la xarxa, troba'ns a agrohoritzontal [a] anche.no o aquí, en aquest blog.

  Si vols fer-nos una visita ens trobaràs a:
  Passatge d'Antoni Torrandell, núm. 16 baixos (entre el carrer del Oms i la plaça dels Patins, a Palma).

  Assemblea Agrohoritzontal:
  Primer dimecres de cada mes parell. De 20:00 a 21:30

  Comanda:
  Primer dimecres de mes. De les 19:30 a 20:00

 • TEMES HABITUALS