Cinefòrum: Educación Prohibida

Tindrà lloc dimecres 12 de setembre a les 19h a s’Assecador del 3 Cruis (c. Posada de Terra Santa, 3. Palma)

Sinopsis: L’escola ha complit ja més de 200 anys d’existència i és encara considerada la principal forma d’accés a l’educació. Avui en dia, l’escola i l’educació són conceptes àmpliament discutits a fòrums acadèmics, polítiques públiques, institucions educatives, mitjans de comunicació i espais de la societat civil. Des del seu origen, la institució escolar ha estat caracteritzada per estructures i pràctiques que avui es consideren altament obsoletes i anacròniques.

A partir d’aquestes reflexions crítiques han sorgit, al llarg dels anys, propostes i pràctiques que pensaren i pensen l’educació d’una forma diferent. “La Educación Prohibida” és una pel·lícula documental que proposa recuperar moltes d’elles, explorar les seves idees i visibilitzar aquelles experiències que s’han atrevit a canviar les estructures del model educatiu de l’escola tradicional.

Més de 90 entrevistes a educadors, acadèmics, professionals, autors, mares i pares; un recorregut per països d’Amèrica llatina passant per 45 experiències educatives no convencionals. Més de 25.000 seguidores a les xarxes socials abans del seu “estreno” i un total de 704 coproductores que participaren en la seva financiació col·lectiva, han convertit a “La Educación Prohibida” en un fenomen únic. Un projecte totalment independent d’una magnitud inèdita, que dona conta de la necessitat latent del creixement i sorgiment de noves formes d’educació.

Més info: http://www.educacionprohibida.com

Esta entrada fue publicada en Audiovisual. Guardar el enlace permanente. Tanto los comentarios como los trackbacks están cerrados.
 • ON TROBAR-NOS

  A la xarxa, troba'ns a agrohoritzontal [a] anche.no o aquí, en aquest blog.

  Si vols fer-nos una visita ens trobaràs a:
  Passatge d'Antoni Torrandell, núm. 16 baixos (entre el carrer del Oms i la plaça dels Patins, a Palma).

  Assemblea Agrohoritzontal:
  Primer dimecres de cada mes parell. De 20:00 a 21:30

  Comanda:
  Primer dimecres de mes. De les 19:30 a 20:00

 • TEMES HABITUALS